#1 Meest verkochte kookboek wereldwijd

Onze klanten geven ons Geweldig

4.2 van de 5 sterren, gebaseerd op 1412 reviews

Wat is Cheflix?

Bij Cheflix kun je thuis leren koken met 's werelds beste chefs.

Video afspelen

Voor wie is Cheflix?

Cheflix is voor ieder kookniveau:

Bij elke masterclass vindt je een overzicht van alle ingrediënten, bereidingswijzen en handige boodschappenlijstjes. Zo kan elke kookliefhebber meteen aan de slag!

Het perfecte cadeau

2 jaar geldig

Een Cheflix cadeaukaart is 2 jaar geldig. Genoeg tijd om in te wisselen!

Gratis levering

Wij versturen fysieke cadeaukaarten geheel gratis. Online cadeaukaarten worden direct verzonden.

250+ Masterclass video's

Iedere maand een nieuwe masterclass, gepresenteerd door 's werelds beste chefs.

Voor ieder niveau

Stap voor stap lessen die je gemakkelijk thuis kunt volgen. Geen ervaring nodig!

Online giftcard

Cheflix online giftcard

Fysieke cadeaukaart

Cheflix physical giftcard

Veelgestelde vragen

Staat je vraag hier niet tussen? Bekijk het Helpcenter of neem contact met ons op, we helpen je graag verder!
Algemeen

Hi, wij zijn Cheflix; het populairste online kookboek wereldwijd. Bij ons leer je koken van de allerbeste chefs ter wereld tijdens hun speciale masterclasses. Chefs als Björn Frantzén, Gaggan Anand, Ron Blaauw en nog veel meer delen hun favoriete recepten en laten jou zien hoe je die met gemak thuis op tafel zet. Verder hebben we ook Cheflix Specials, waarin je o.a. alles leert over wijn, champagne en Michelin.

Tijdens elke masterclass duik je samen met een Michelinsterrenchef van wereldniveau in de wereld van koken. Je leert bijvoorbeeld een ei pocheren en een meesterlijke risotto maken (die plots heel simpel lijkt doordat je af mag kijken bij Ron Blaauw). Elke masterclass bestaat uit 10-15 video’s, die circa 10 minuten duren (je kunt dus héél snel aan de slag).

Zeker niet! De chefs laten je stap voor stap zien hoe je de gerechten het beste bereidt – zonder dat de specerijen je om de oren vliegen. De masterclasses zijn voor elk niveau geschikt. Bij elke masterclass kun je een masterboekje downloaden met een overzichtelijk stappenplan, ruimte voor notities én een handig boodschappenlijstje. De culinaire recepten zijn gemaakt met alledaagse ingrediënten die je gewoon bij de supermarkt haalt.

Alle masterclasses zijn beschikbaar in zowel Nederlands als Engels. Dit bevat allee recepturen, werkboeken en ondertiteling in de video's.

Betaling & giftcard

Een Cheflix giftcard kost € 47,88 voor een heel jaar. Lidmaatschappen via een giftcard verlopen automatisch.

Afhankelijk van je gekozen verzendoptie en of je een eigen bericht of verpakking kiest, kunnen er extra kosten zijn zoals aangegeven.

Ja, dat is mogelijk! Je kunt er zelf voor kiezen om voor iedere ontvanger een uniek berichtje te schrijven. Je giftcards worden verzonden naar één adres. Als je er voor kiest om alle giftcards direct te versturen, kun je de giftcards los kopen.

Als je een bedrijf vertegenwoordigd, neem dan contact met ons op via Cheflix Zakelijk voor meer informatie. We bieden aantrekkelijke kortingen aan vanaf 10 accounts.

Je kunt je giftcard inwisselen in stap 3 van het registratieproces. Om te beginnen, klik je op 'Probeer 14 dagen gratis'. Na het kiezen van een betaalmethode, zie je ‘+ Voeg voucher code toe’. Vul je giftcard code in die je hebt ontvangen en klik op 'Verzilveren' om je giftcard in te wisselen.

Na het inwisselen van je giftcard code kun je direct aan de slag! Er komen verder geen kosten bij kijken.